la nostra escola


L’ESCOLA DE MÚSICA FRONT MARÍTIM és un centre especialitzat en l’ensenyament musical. Obre les seves portes el curs 2011 / 2012 amb una amplia proposta educativa, diversa i de qualitat.


Una escola per tots aquells que estimen la música, un espai on els més petits podran desenvolupar tot el seu potencial, on els adults amb ganes d’aprendre passaran una bona estona i on els estudiants avançats, que faran de la música la seva professió, trobaran la preparació que requereixen.

NORMES DE FUNCIONAMENT

Inscripcions i quotes

descomptes

– Per al tercer germà o familiar la matrícula serà gratuïta.
– Els germans matriculats es beneficiaran d’un 10% de descompte en el preu de les mensualitats durant tot el temps que romanguin matriculats a l’escola ( aquest descompte no s’aplica a la matrícula).
– Els descomptes no són, en cap cas, acumulables.

mensualitats

– Els preus són anuals amb pagaments repartits en deu mensualitats (de setembre a juny, ambdós mesos inclosos) independentment del número de classes que hi hagi cada mes.
– El pagament de les quotes mensuals s’efectuarà per domiciliació bancaria excepte els casos que prèviament s’hagi acordat realitzar-los en efectiu.
– Els rebuts domiciliats es cobraran al principi de cada mes. Els pagaments en efectiu es realitzaran entre els dies 1 i 5 del mes corresponent.
– Els rebuts retornats seran passats novament amb un recàrrec de 5€.
– La falta d’assistència a classe no allibera del pagament de les mensualitats.

assistència

– L’escola només tanca els festius oficials i d’obligat compliment.
– Els dies festius no són recuperables.
– Les classes individuals d’instrument no es recuperaran en cas de falta d’assistència de l’alumne.

Baixes i devolucions

– Les baixes temporals o permanents s’han de comunicar a secretaria abans del dia 20 del mes anterior, de no fer-se així s’haurà d’abonar el 100% del rebut generat.
– Cal que l’alumne comuniqui la seva baixa personalment. No s’acceptaran baixes amb caràcter retroactiu.
– La matrícula no es reintegrarà en cap cas.

Classes i temes acadèmics

– Cal que els alumnes arribin puntuals a classe. La decisió de permetre l’accés a l’aula un cop començada la classe depèn del professor.
– No és permès a cap estudiant abandonar la classe abans de l’hora sense permís del professor.
– Es considera falta greu la pèrdua del respecte verbal vers el professor o qualsevol membre de l’equip de l’escola i pot comportar l’expulsió immediata de l’alumne.
– La direcció es reserva el dret d’expulsar a qualsevol alumne que tingui una dinàmica de funcionament personal incompatible amb la de l’escola i la resta dels estudiants.
– La direcció de l’escola es reserva el dret d’aconsellar a l’alumne el canvi de classe si considera que el nivell escollit no és l’adequat pel correcte aprofitament del curs.
– La direcció de l’escola es reserva el dret d’efectuar un canvi de professor, d’horari o de l’aula on s’imparteix la matèria si ho considera convenient pel bon funcionament del curs.
– No és permès la interrupció de les classes sense causa justificada.
– Si desitgeu parlar amb la direcció cal concertar una citada secretaria.

El fet de matricular-se a L’ESCOLA DE MÚSICA FRONT MARÍTIM implica l’acceptació i conformitat amb aquestes normes de funcionament i el calendari escolar publicat a la pàgina web de l’escola així com la reserva per part de l’escola dels horaris acordats.L’EQUIP HUMÀ

L’equip humà de la nostra escola està format per músics amb titulacions superiors obtingudes a reconegudes universitats de música i conservatoris d’arreu d’Europa. L’experiència i la qualitat humana de cadascun dels nostres professors garanteixen una excel·lent experiència pedagògica i són un dels pilars d’aquesta escola.

Tots ells combinen la docència amb les seves carreres com a intèrprets.
ivan

IVÁN CUENCA
Saxòfon i clarinet

L’Iván estudià saxo en el Conservatori de Música de les Illes Balears i el Conservatori Superior de Música del Liceu on obté la seva llicenciatura en l’especialitat de Saxofon. Ha estat guardonat amb gires de concerts per l’Institut Nacional de la Joventut d’Espanya (INJUVE) i ha obtingut nombrosos premis com a integrant de grups de música de cambra com el Concurs de Música de Cambra Montserrat Alavedra.

Guardonat als concursos X Concurs Nacional de Música de Cambra Francisco Salzillo, 8a Competició internacional de música de cambra Lyceum Club (Lausana, Suissa) entre d’altres.

Ha estat professor de saxofon a la Saxophone Academy Art Sound Quartet de Madrid i professor convidat al Conservatori Superior de Música de Jaén i al Conservatori Superior de Música del Liceu.


roser

ROSER FARRÉ
violí i viola

Titulada superior en interpretació amb el professor Mauro Rossi i Olga Aleshinski, al Conservatori Superior de música del Liceu. Ha rebut classes de Daniel Cubero, Arnau Tomàs i Josep Lluis Puig, entre d’altres. Estudià violí històric amb el mestre Emilio Moreno.

Ha format part de les orquestres juvenils JONC i OJIPC. Membre de la companyia de teatre espai en construcció com a violinista en l’obra Et vindré a tapar.

Treballa com a docent a l’escola Espai Flotat i Estudi d’Arts de Begues.


sebastien

SEBASTIEN FOREST
Contrabaix

Estudià a la universitat McGill de Montreal. Posteriorment obté l’Artist Diploma del Royal Conservatory of Toronto, amb el contrabaixista Joel Quarrington. Guanyador de diversos premis, entre els que destaquen el Performance Trust Fund (Conservatori de Toronto) i la Nathalie-Clair Feldman Award (McGill). El seu Solo Recital va ser enregistrat i retransmès per la ràdio nacional de Canadà.

Ha tocat el concert de Henze com a solista en el festival Cantiere de Montepulciano (Itàlia) i ha treballat durant molts anys al Regne Unit, a la Liverpool Philharmonic, The Hallé Orquestra i a l’Orquestra of the Age of Enlightment.

Del 2000 fins el 2006 va ser professor de contrabaix a l’escola municipal de la ciutat anglesa de Hull.
Actualment es Contrabaix solista de l’Orquestra de Cambra Terrassa48 i col.laborador habitual de l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu.aitor

AITOR GARCÍA
Guitarra clàssica

L’Aitor obté la diplomatura en Magisteri Musical a la Universitat de Barcelona l’any 2007. També assoleix el grau superior de guitarra clàssica l‘ESMUC l’any 2009.
Té una àmplia experiència pedagògica en diversos tipus d’activitats educatives, sobre tot en tallers d’iniciació a la guitarra per a nens.
Ha treballat com a professor substitut al Conservatori de Granollers i a l’escola Musical Ronçana a Sta. Eulàlia de Ronçana. També ha impartit classes de guitarra a l’Escola de música AMICS DE LA UNIÓ i a l’Escola de música ACCENT de Barcelona.


yulia

JULIA KONARZEWSKA 
Piano

Inicia els seus estudis a l’Escola estatal de música de Tashkent a Samarcanda. L’any 1995 es trasllada a Polònia on s’especialitza en la interpretació de la música de Chopin. L’any següent ingressa a l’Acadèmia d’alts estudis musicals de Cracòvia on, a més de piano, estudia pedagogia i metòdica i obté el títol de Postgrau en l’especialitat de música de cambra.
Dos vegades guanyadora dels concursos de tècnica pianística i composició de Tashkent.
Ha estat professora de piano a l’Escola d’art i música de Cracòvia a més de professora i acompanyant al Conservatori W.Lutoslawski, al Conservatori Stanislawa Wiechowicza de Cracòvia i al Conservatori Superior Frédéric Chopin.
També ha treballat a la Corunya com a professora de piano i llenguatge musical a la Escuela de música Presto vivace i a la Escuela de danza y ballet de Carmen Roche Rubioa.

Realitza recitals com a pianista i com a integrant de diversos grups de cambra per sales d’arreu d’Europa

Participa en nombrosos festivals, com el de música contemporània W.Lutoslawski on és convidada d’honor.mirjam

MIRJAM PLAS
Flauta travessera i flautí

Inicia la seva formació musical en Holanda amb el flautista Jorge Caryevschi. Posteriorment es trasllada a Regne Unit on l’any 2005 obté la titulació Master of Music in Performance (RNCM) amb el internacionalment celebrat pedagog i flautista Peter Lloyd.

Com a Solista ha interpretat els concerts de Reinecke, Huggins i l’estrena a Espanya del concert per a flauta i banda de Marco Putz. Va ser convidada al prestigiós Cheltenham International Music Festival d’Anglaterra on va interpretar obres per a flauta sola i com a integrant de l’ensemble The Academy Players. L’any 2015 va enregistrar el CD i realitzar una gira de 77 concerts com a flauta solista de Cantània “Al Bell mig de la Terra” (l’Auditori Educa).

A Espanya ha col·laborat amb orquestres com l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu, l’Orquestra Simfònica Principiat d’Astúries (OSPA) i l’OBC, entre d’altres.

Mirjam és professora de l’escola de música i dansa Fusió i fundadora del curs d’estiu Enfocant el So, per a alumnes de grau professional i superior. Molts dels seus alumnes van acabar estudiant el grau Superior en centres arreu d’Espanya i Europa.elena_002

ELENA SCHISANO
Dansa

Ballarina, professora i coreògrafa. Sòcia de l’APDC (associació professional de la dansa de Catalunya) i membre del CID (The International Dance Council).
Diplomada en formació en dansa per la “Musical Center Dance Work Studio1” de Nàpols on posteriorment treballà com a professora i ballarina de la companyia de dansa.
També ha estudiat al IALS (“Istituto Addestramento Lavoratori dello Spettacolo”) de Nàpols, als “Pineapple Studios” de Londres i a OFFJAZZ de Niça, al Centre MAXIME D’HARROCHE, a l’ESCOLA DE DANSA ROSITA MAURI i a l’ESCOLA DE BALLET EULÀLIA BLASI de Barcelona.

Compagina la seva carrera com a ballarina professional amb l’ensenyament d’aquesta disciplina artística. Col·labora amb l’Escola de dansa Herminia Espejo, l’ESCOLA DE DANSA ROSITA MAURI, l’associació sociocultural LLUÏSOS DE GRÀCIA o l’Escola d’educació infantil, primaria i secundaria NAUSICA.

És ballarina de les companyies de dansa “ÚLTIMO COMBOIO”, IROCO o LAB-DANSA i de la seva pròpia companyia ELENA SCHISANO en la que també és creadora de les obres que representen.


HORIA MIHON NICULESCU

Violoncello

Nascut en una família de músics, comença els seus estudis de violoncel amb vuit anys, amb Claudio Baraviera, membre de la Real orquestra de Sevilla y el seu principal mestre durant l’etapa inicial. Als divuit es trasllada a Bucarest, ciutat natal, per prosseguir els seus estudis amb Anca Vartolomei. A l’edat de vint comença els seus estudis superiors a Còrdova, finalitzant-los a Salamanca, amb Aldo Mata, per posteriorment, cursar el seu màster en ESMUC, amb José Mor.
Al llarg de la seva carrera ha rebut classes de múltiples mestres tals com Laszlo Fenyo, AsierPolo, Bruno Cocset i Kristin von der Goltz entre uns altres, i dedicat així mateix a la música de cambra, especialment al quartet de corda.
Ja des de nen va començar a tenir experiència docent, donant la primera classe a l’edat de deu anys, per la qual cosa des de jove, compartir els seus coneixements s’ha convertit en una de les seves passions, fent que els seus alumnes puguin aprendre i gaudir d’aquest instrument. El seu domini de tècniques de visualització mental implica per igual cos i ment, fent de la interpretació una experiència complexa i completa.